(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada Qo’qon shahrida turistik yo’nalishlarni tashkil etish jarayoni, Turistik yo’nalishlarni aniqlash, Xavfsizlik va xavfsizlikni ta’minlash, Turizim vaqtida mahalliy korxonalar bilan hamkorlik qilish masalalari bo’yicha fikrlar ilgari surildi.