(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqola o’z ichiga, marketing tushunchasi, marketingning maqsadlari, o’z ichiga oladigan konsepsiyalar, strategiyalar, tahlillar, vaqtlar, bozor analizi va mijozlar bilan aloqalarni boshqarishga oid asoslarni ko’rsatadi. Maqolada shuningdek, raqobatdosh mijozlar, jadal rivojlanayotgan marketing sohalari tizimlari, jamiyatdagi yangiliklar, tashkilotlarda xodimlarning rivojlanishi kabi turli yutuqlarga aloqador masalalar ko’rsatilgan.