(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada milliy ta’lim tizimini chet el ta’lim tizimi asosida rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari tahlil qilingan hamda milliy ta’lim tizimimizning rivojlanish tendensiyalari yoritilgan.