(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada faoliyatni o’z-o’zini tashkil etish xususiyatlarini va o’z davrining shaxsini shakllantirishning ayrim jihatlarini o’rganish uchun diagnostika vositasini yaratish tajribasi keltirilgan. Anketaning xorijiy analogini moslashtirish va uning asosida yangi anketa yaratish yondashuvini, uning ma’lumotlarini uslubiy jihatdan tavsiflaydi, shuningdek, haqiqiyligi va ishonchliligi, anketa masshtablarining batafsil tavsiflari tushuntirib berilgan. O’z-o’zini tartibga solish xususiyatlarini o’rganish uchun faoliyatning o’zini o’zi tashkil etish so’rovnomasidan (OSD) foydalanish maqbul ekanligi to’g’risida ma’lumotlar berib o’tilgan.