(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola Xiva xonligining Eron davlati bilan siyosiy aloqalari, elchilik munosabatlari va turkmanlarni bu masalalardagi o’rni ilmiy jihatdan asoslangan adabiyotlar va yozma manbalarda qayd qilingan ma’lumotlarni nazariy-qiyosiy tahlilidan kelib chiqqan mantiqiy xulosalar asosida yoritildi.