(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur tadqiqot chet ellik sayyohlarni O’zbekistonda kuzatib borish va bu jarayonda yuzaga keladigan muammolarga bag’ishlangan. Mamlakatning turistik salohiyatini oshirish uchun gid hamrohligi va sifatli tarjimonlik faoliyatining ahamiyati borasida xulosalar keltirilgan.