(untitled) (Conferencea, 2023)
МССларининг кесишдаги мойлаш хусусиятларини алохида фарқлаб бахо бериш имкониятини берадиган назарий ва тажриба синов тадқиқотлари ўтказилди. Оз миқдордаги янги қўшимчалардан фойдаланиб ўтказилган синовлар асосида МССларининг янги таркиби таклиф этилди.