(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу тезисда Ўзбекистон Республикаси божхона органларида хавфларни бошқариш тизимини жорий этиш ва тартибга солишнинг ҳуқуқий асоси бўлган Ўзбекистон Республикаси Божхона кодексини такомиллаштириш бўйича тегишли нормалар кўриб чиқилди ва таклифлар тақдим этилди.