(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada axborot kommunikatsiya texnologiyalari va ilg‘or pedagogik texnologiyalar orqali ta’lim jarayonini tashkillashtirishning maqsadi, mazmuni va mohiyati, ta’lim sifatidagi o’rni yoritib berilgan.