(untitled) (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada qurilish materiallari yangi texnologiya asosida ishlab chiqarishda polistroblokning yangi tarkibi mustaxkamligi va turlarini tahlili to‘g‘risida yechim va tahlillar natijasida intensivlashtirish usullari keltirilgan.