(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада Прагматик компетенция компонентларини корпусли технологиялар асосида ривожлантириш имкониятининг, корпуслар ва корпусли тилунослик/лингвистиканинг ривожланиши ҳақида сўз боради