(untitled) (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada hozirgi davrda kasbga yo‘naltiruvchi ta’lim muassasalari, ya’ngi akademik litsey va kolledj o‘qituvchilarining burch va ma’suliyati to‘g‘risida zaruriy ma’lumotlar va xulosalar keltirilgan.