(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada shaxsini rivojlantirishda ma’naviy me’yorlarning ahamiyati darajasi ijtimoiy tarbiyaga oid ilmiy qarashlarni yangi ilmiy ma’lumotlar bilan boyitish, psixologik xizmat doirasida fikr yuritishga xizmat qiladi.