(untitled) (Conferencea, 2023)
Тезисда Марказий Қизилқум (МҚ) фосфоритларини юқори ҳароратда бойитиш жараёнида ҳосил бўлган фосфорит кукунини экстракцион фосфат кислотаси ёрдамида фаоллаштирилган фосфорли ўғит (ФФЎ) олиш натижалари келтирилган.