(untitled) (Conferencea, 2023)
Мазкур мақолада постмодерн социумда фанларининг ўрганиш объекти мураккаблашиб бориши, мураккаб тизимлар намоён бўлиши, уларни илмий билишнинг методологик асослари, инновацияни шакллантиришнинг конструктив моҳияти ижтимоий-фалсафий таҳлил қилинган.