(untitled) (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада бугунги глобал иқлим ўзгариши шароитида асаларичилик тармоғини самарали ташкил этишга таъсир кўрсатаётган тизимли муаммолар таснифланган ҳолда уларни ечимига қаратилган илмий таклиф ва амалий тавсиялар келтирилган.