(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada harakatli o’yinar inson hayotida muhim faoliyat kasb etishi, uning pedagogik imkoniyatlari, shaxs tarbiyasining ko’p qirrali vositasi sifatida qo’llanilishi yoritilgan. Shuningdek, maqolada harakatli o’yinlarni tashkillash va o’tkazishga doir ma’lumotlar o’rin olgan.