(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada Samarqand davlat muzey-qo‘riqxonasini qachon tashkil etilgan va u yerda saqlanayotgan tasviriy hamda amaliy san’at namunalari va muzeyni tashkil qilinishi tarixi haqida ma’lumotlar bayon etilgan.