(untitled) (Conferencea, 2023)
Мақолада асаларичилик тармоғида рақамли технологияларни трансфармация қилишни рағбатлантиришнинг ташкилий ва иқтисодий дастаклари ифодаланган. Тармоқда рақамли технологияларни жорий этишни субсидиялаш бўйича таклифлар баён этилган.