(untitled) (Conferencea, 2023)
Maqolada keksa insonlar organizmi, ularning fiziologik holatining xususiyatlari, tananing normal ishlashi uchun jismoniy mashqlarning o’rni va qarilik alomatlarini kechiktirish to’g’risida fikr yuritilgan. Shuningdek, keksa insonlarda jismoniy mashqlar bilan shug’ullanish jarayonining o’ziga xos xususiyatlari yoritilgan.