(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu ilmiy maqola tuyg‘u va ilm-fanni uyg‘unlashtirgan Sohibqiron dramaturgiyasining jozibali olamiga chuqur kirib boradi. Sohibqiron dramalarining tarixiy konteksti, hikoya tuzilishi va xarakter rivojlanishini o‘rganib, biz ilmiy mavzular ushbu teatr kechinmalarining hissiy ta’sirini qanday kuchaytirishini tushunishni maqsad qilganmiz. Bundan tashqari, ushbu maqola ilmiy urinishlar va san’at o’rtasidagi tafovutni bartaraf etishda ushbu noyob janrning ahamiyatini muhokama qiladi va natijada ilmiy hikoya qilishda hissiyotlarning roli haqida yangi nuqtai nazarni taklif qiladi.