(untitled) (Conferencea, 2024)
Mazkur maqolada respublikamizda qishloq xojaligi sohasini rivojlantirish uchun raqamlashtirish asosida iqtisodiy samaradorlikga erishish boyicha ilmiy-nazariy fikr-mulohazalar bayon etilgan.