(untitled) (Conferencea, 2024)
Ушбу мақолада давлат фуқаролик хизматини ўташда аттестациянинг ўзига хос хусусиятлари таҳлил қилинган. Шунингдек, Ўзбекистон Республикасида давлат фуқаролик хизматида аттестация тизимни тартибга соладиган ягона механизмни жорий этишга оид таклифлар берилган.