(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda chizmalar yaratish va ularni o‘qish bo’yicha tavsiyalar mavjud bo’lib, kompyuter grafikasi darslarida talabalarning fazoviy tasavvurlarini rivojlantirish amalga oshiriladi.