(untitled) (Conferencea, 2024)
Ushbu ilmiy maqola ijodiy uslub tushunchasini o’rganadi, uning xususiyatlarini, baholash usullarini va turli sohalardagi oqibatlarini o’rganadi. Ijodiy uslub deganda shaxsning ijodiy fikrlash, muammoni hal etish va ifodalashga o‘ziga xos yondashuvi tushuniladi. Maqolada ijodiy uslubning ko’p o’lchovli tabiati o’rganilib, uning kognitiv, ta’sirchan va xulq-atvor komponentlari ta’kidlangan. Shuningdek, u ijodiy uslubni o’lchash uchun turli baholash yondashuvlarini muhokama qiladi va ta’lim, tashkiliy va badiiy kontekstlarda ijodiy uslubni tushunish va rivojlantirishning oqibatlarini o’rganadi. Maqolada innovatsiyalar va ijodiy mukammallikni rag’batlantirish uchun turli ijodiy uslublarni tan olish va tarbiyalash muhimligi ta’kidlangan.