ҒЎЗАНИНГ БИРИНЧИ АВЛОД ДУРАГАЙЛАРИДА ЧИГИТ УНУВЧАНЛИГИ ВА МИҚДОР БЕЛГИЛАРНИНГ ИРСИЙЛАНИШИ (Conferencea, 2022)
Ўртача шўрланган тупроқ шароитида ғўза навлари ва уларнинг ўзаро чатиштирилишидан олинган биринчи авлод дурагайларида чигити унувчанлиги ҳамда миқдор белгиларнинг ирсийланиши тадқиқ қилинган ва юқори кўрсаткичли дурагайлар ажратиб олинган