СИРДАРЁ ВИЛОЯТИ ТУПРОҚ ШАРОИТИДА ИНГИЧКА ТОЛАЛИ ҒЎЗА НАВЛАРИДА БИТТА КЎСАКДАГИ ПАХТА ВАЗНИ КЎРСАТКИЧЛАРИ (Conferencea, 2022)
G.barbadense L. ғўза турига мансуб навларнинг ўртача шўрланган тупроқ шароитида битта кўсакдаги пахта вазни кўрсаткичининг таҳлиллари келтирилган бўлиб ижобий кўрсаткичли ўсимлик навлари келгуси селекцион жараёнларда фойдаланишга тавсиялар келтирилган.