“CHIZMA GEOMETRIYA” FANINI O‘QITISHDA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (Conferencea, 2022)
maqolada chizmalarni chizish va ularni turli usullar bilan o‘qish hamda ularga didaktiv yondashish, talabalarning chizma geometriya fanidan olayotgan bilim, ko‘nikmalarini tekshirish, dars jarayonida ularning faolligini oshirish maqsadida o‘qitishning zamonaviy pedagogik texnologiyalaridan foydalanish uslublari bo‘yicha tavsiyalar berilgan.