KOMPYUTERDA IZOMETRIYA QURISH IMKONIYATLARIDAN FOYDALANIB TARKIBIDA O‘TISH CHIZIQLARI BO‘LGAN DETALLARNING CHIZMASINI AVTOMATIK BAJARISH (Conferencea, 2022)
Dunyo amaliyotida hozirgi zamon axborot va kompyuter texnologiyalari barcha korxonalarida va arxitekturaqurilish sohalarida ishlab chiqariladgan buyumlar hamda quriladigan bino va inshoatlar loyihalarini, ya’ni matnli va grafik tasvir-chizmalar kabi ma’lumotlarni kompyuterda, avtomatlashtirilgan grafik dasturlar yordamida bajarib kelinmoqda