LOGOPEDI RITMIK MASHGULOTLARDA BOLALARNING OVOZ VA NAFASNI RIVOJLANTIRISH (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada logopedi ritmik mashgulotlarda bolalarning ovoz va nafasni rivojlantirish haqida so`z yuritildi.