BOLA TARBIYASIDA OILA, MAHALLA, MAKTAB HAMKORLIGINING ROLI (Conferencea, 2022)
Maqola tarbiya borasida, uning jamiyat rivojidagi o’rni haqida fikrlar keltirilgan bo’lib, bugungi kunda tarbiyaning o’rni va ahamiyati haqida, shuningdek, tarbiya jarayonida maktab, oila mahalla hamkorligi haqida fikr bildirildi. Oila va maktab, shuningdek, mahalla hamkorligi bugungi kunning eng dolzarb masalasidir. Maqolada zamonaviy ta’limda bu 3tabbo’ginning integrasiyasi haqida chuqurroq fikr bildirildi.