THE CONCEPT, TYPES AND SIGNIFICANCE OF THE OBJECT OF INTELLECTUAL PROPERTY RIGHTS (Conferencea, 2022)
Mazkur tezisda intellektual mulk huquqi tushunchasi, intellektual mulk huquqi obyektlari turlari va tasnifi hamda ularni raqobat qonunchiligi dorasida himoya qilishning huquqiy asoslari to‘g‘risida batafsil ma’lumot keltirilgan.