БАНКЛАРДА ХОДИМЛАРНИ БОШҚАРИШ: РИВОЖЛАНТИРИШ ВА БАҲОЛАШ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада ходимларни бошқариш жараёнида ўқитиш ва ривожлантириш тизимининг ўрни ва аҳамияти, банкларнинг самарадорлигини ва рақобатбардошлигини оширишда, ходимларни малакасини ошириш ва баҳолаш жараёнларини такомиллаштириш нақадар зарурий эканлиги ёритиб берилган