DIALEKTIZMLARNING USLUBIY XUSUSIYATLARI (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada dialektizmlarning uslubiy xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, dialektizmning adabiy tilning bir-biridan farqi ham ko’rsatib o’tilgan.