OILA MUQADDASLIGINI TAMINLANISHIDA DINIY-AHLOQIY QADRIYATLARNI O’RNI (Conferencea, 2022)
Maqolada islom dinining naqadar tinchlik sevar din ekanligi uning boshqa din vakillari orqali yuksak madaniyatli aloqalari bu masalalar Qur’oni Karim orqali tartibga solib qo‘yilganligi haqida fikr yuritiladi