DETAL ELEMENTLARINING GEOMETRIK SHAKLINING TAHLILICHIZMALARNI TUZISHDA KONSTRUKTIV FIKRLASHNING ASOSI (Conferencea, 2022)
Ma’lumki, har qanday davlatning rivojlanishi uning intellektual salohiyatiga bog‘liq. Intellektual salohiyat xalqaro andozalardagi zamonaviy taraqqiyotni ta’minlay oladigan, bilimli, malakali, ijodiy izlanuvchan, mustaqil fikrli va xulosalar chiqara oladigan yuksak insoniy fazilatlarga ega bo‘lgan jamiyatimizning fidoyi mutaxassislaridir.