BOSHLANG‘ICH TA’LIM TEXNOLOGIYA DARSLARINI O‘QITISHDA STEAM METODIKASINING O‘RNI (Conferencea, 2024)
STEAM metodikasining ilmiy jarayonlardagi ahamiyati, ushbu metodika nima uchun muhim ekanligi, lozim bo’lgan tashkiliy va uslubiy ishlar bo’yicha ko’rsatmalar berilgan.