BOZOR VA MARKETING (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada bozor va marketing, mahsulot yoki xizmatlarni iste'molchilar bilan aloqada o'zgaruvchan talablar va takliflarni uzatishda bo'lib chiqishini. Bozor, mahsulotlar va xizmatlar almashuvini o'z ichiga olishini, marketing esa ularni iste'molchilar tomonidan tanishilgan va arz qilingan ko'rsatishning texnologiyasini o'rganamiz.