BANK AKTIVLARI (Conferencea, 2024)
Tijorat banklari moliyaviy barqarorligini ta’minlashning birlamchi zaruriy shartlaridan biri bu - bank aktivlarining barqaror daromadlilik darajasiga erishishi hisoblanadi. Maqolada tijorat banklari aktivlarining daromadliligini oshirish samaradorligi yoritilgan.