MATHEMATICAL MODELING IN VIRTUAL REALITY (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada siz matematik modellashtirishning virtual borliqda namoyon bo’lishiga guvoh bo’lasiz va matematik modellashtirish, virtual borliq haqidagi tushunchalaringizni yanada kengaytirish imkoniyatiga ega bo’lasiz. Matematik modellashtirishning virtual borliqda namoyon bo’lishlari, online tarzda, VR gadjetlarisiz modellar bilan ishlay olish imkoniyatlari haqida tanishasiz.