HUNARMANDCHILIK TARIXINI O‘RGANISHDA ZAMONAVIY TA’LIM TEXNALOGIYALARNI QO`LLANILISHI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada texnologiya fanidan hunarmandchilik tarixini o‘rganishda zamonaviy ta’lim texnalogiyalarni ahamiyati haqida malumot beriladi