MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA INOVATSION TEXNALOGIYALARDAN FOYDALANISH ORQALI TA'LIM SAMARADORLIGI OSHIRISH. (Conferencea, 2022)
Maktabgacha ta’lim muassasalarida maktabgacha yoshdagi bolalarning har tomonlama rivojlanishini ta’minlashga qaratilgan pedagogik jarayon murakkab, shu bilan birga rangbarangdir. Ta’lim-tarbiya samaradorligiga erishishda maktabgacha ta’lim muassasalaridagi har bir faoliyat turini to‘g‘ri tashkil etish lozim.