XOR BO'LIB KUYLASHNING ASOSIY VAZIFALARI (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada “Xor bo'lib kuylashning asosiy vazifalari” mavzusi asosida xor san'ati janrlarining yangilanish uslublari, xalqona va milliy kuylashning zamonaviy uslub va usullarini qo'llashni takomillashtirish, umumta'lim maktabi o'quvchilarining dars va darsdan tashqari bo'sh vaqtlarini mazmunli tashkil etish maqsadida vokal-xor jamoalarini tuzishdagi vazifalar to’g’risida yoritildi.