UMUMIY O’RTA TA’LIM MUASSASALARIDA MUSIQA MADANIYATI DARSLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDAGI KAMCHILIKLAR VA MUAMMOLAR (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada “Umumiy o’rta ta’lim muassasalarida musiqa madaniyati darslari samaradorligini oshirishdagi kamchiliklar va muammolar” to’g’risida keraklicha yoritib berishga harakat qilindi.