ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ ОШИРИШДА УЗЛУКСИЗ МАЛАКА ОШИРИШ ТИЗИМИНИНГ ЎРНИ (Conferencea, 2022)
Ўқитувчиларнинг малакасини ошириш - бу нафақат педагогик жараёнларни ташкил этиш ва бошқаришга уларнинг тайёргарлигини ривожлантириш, балки уларнинг ўзиниўзи ривожлантириш ва профессионал компетентлилик йуналишидаги эҳтиёжларини қондиришга йўналтирилган узлуксиз жараён, яъни кўшимча таълим тизимида субъектларнинг шахсий аҳамият касб этувчи ўзаро таъсир жараёни сифатида ташкил этилиши зарур.