ЖАСОРАТ (Conferencea, 2022)
Ёзувчи Қўчқор Норқобилнинг “Бўронларда қолган баҳорлар” номли ҳикоясини ўқиб, 75 йил илгари яшаган, Иккинчи жаҳон урушида қатнашган ва афсуски, жангдан қайтмаган тоғабобожонимиз СОЛИ РАЖАБОВнинг пок сиймоларини ёд олгим келди.