O'RTA ASRLARDA TOSHKENT MASJIDLARI ME'MORCHILIGI (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada O'rta asrlarda Toshkent masjidlari me'morchiligi, O‘rta Osiyo me’morligidagi dastlabki namunalardan hisoblangan gumbazli xona, IX-X asr me’morchiligi uslublarini saqlanib qolgan masjidlar haqida batafsil bayon etilgan.