ISLOM MANBALARIDA BAG‘RIKENGLIK VA TINCHLIKPARVARLIK G‘OYALARI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada islom dinida bag‘rikenglik, bag‘rikenglikda musulmonlarga ta’lim bergan Payg‘ambarimiz Muhammad (s.a.v) ning hayotlari, musulmonlarning boshqa din vakillari bilan munosabatlari, bugungi kunda bag‘rikenglikning ahamiyati haqida mulohaza yuritilgan.