AVESTODA AXLOQ VA INSON HUQUQLARI MUAMMOLARI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Avestoda kelgan ishonch masalalari o‘timishdagi e’tiqodiy qarashlar hozirgi kunda Avestodagi axloqiy masalalarni ta’siri va axloqiy muamolar va bugungi kundagi e’tiqod muaomolari va ularning yechimlari haqida fikrlar yoritilgan.