ИЖОДИЙ ФАОЛИЯТ - ИНСОН САЛОҲИЯТИНИ ЮЗАГА ЧИҚИШИ ОМИЛИ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада ижодий фаолият тўғрисида илмий фикрлар баён этилган. Ижод хақидаги файласуф олимларнинг фикрлари фалсафий тахлил этилади. Шунингдек ижодий фаолиятнинг турлари ҳам келтириб ўтилган.